Alt du trenger for en perfekt sommer

21 august 2020
admin

Alt du trenger for en perfekt sommer

Sommeren er over oss og det er vel egentlig ingen av oss som ønsker oss at den skal slutte, selv om det snart er midten av August og høsten føles faretruende nærme. Men det betyr heldigvis ikke at vi behøver å oppføre oss som om sommeren er slutt enda.

På Coolpriser.no er det masse sommervarmer som kan hjelpe deg med å få ferie-stemningen i sommer til å vare litt lenger. Du kan gå inn på https://www.coolpriser.no/shop/frontpage.html for å se det enorme utvalget av sommer-relaterte ting de har!

Frisk sommerlukt hele året

Med et produkt som Air Wick kan du fylle hjemmet ditt med frisk luft med sommer hele dagen, hele året!  Du kan velge mellom masse gode lukter som lavendel, rose, sitron og kiirsebærblomst eller fersken og uansett hva du velger, sørger den for å holde luften i hjemmet ditt frisk og velduftende, samtidig som at den jobber aktivt med å fjerne vond lukt.

Hvis du velger å ta en elektronisk utgave skal du bare sette den i stikkontakten og velg styrke. Den holder til og med i opp til 75 dager med de 19ml som følger med. Refill er billig også. Jeg elsker sitron, det føles som 100% sommer for meg og heldigvis er de billige nok på Coolpriser.no til å ta med sommeren inn i høsten!

Tema-bursdag

Å ha bursdag om sommeren er ikke det de fleste barn ønsker seg. Alle er på ferie og ingen er hjemme. Men når skolen snart begynner igjen, kan man endelig feire ordentlig bursdag og hvorfor ikke ta i ordentlig og gjøre det til en tema-bursdag?

Coolpriser.no har kostymer og masker som er perfekte til bursdag, Halloween og fastelaven så hvorfor ikke gjøre noe litt ekstra ut av bursdagen, siden den ikke kunne bli feiret på dagen opp grunn av sommerferien?

Flere nyheter