Container for alle behov

23 april 2019
Maria Laugesen
Container for alle behov

Både bedrifter og private personer kan få behov for en container til ulike formål, og i slike tilfelle er det betydelig enklere å leie de ved behov fremfor å skulle investere i en container selv. Gjennom Container Consult kan du leie en container i Ålesund til akkurat det formålet du trenger det. Det kan for eksempel være oppbevaring, hvis du for en periode har behov for ekstra plass til å oppbevare varer, maskiner eller andre gjenstander. Lagercontainere finnes i forskjellige størrelser på opp til 20″, som svarer til 33,5 m3 i lagerplass. Dørene er selvfølgelig låsbare dersom du har behov for å beskytte de tingene du oppbevarer, og så er lagercontainerne i høy kvalitet når det gjelder materialer og utforming.

Du kan også leie avfallscontainere i enten lukket eller åpen form, dersom du under byggeprosjekter eller lignende har behov for å komme bort med avfall på en enkel, trygg og rask måte. Disse finnes selvfølgelig også i forskjellige størrelser og typer, og du har også mulighet til å leie en avfallscomprimator dersom du har behov for dette. Det kan for eksempel være en papp-presser for å spare plass.

Hos Container Consult trenger du aldri være i tvil om kvaliteten på deres containere, og uansett hvilken type container du velger, så får du en sterk og god container med sikkerheten helt i topp. Deres service er også super, og de tilbyr blant annet å avflevere og hente alle containere med deres egne biler slik at du ikke trenger tenke på transporten. Så har behov for en ekstra container i Ålesund for transport av gods, maskiner eller lignende, lager eller oppbevaring, sortering og bortskaffelse av avfall, eller kanskje til et helt annet formål? Da kan leie av container være den helt riktige løsningen for deg for å spare både tid og penger i prosessen.

Flere nyheter