En firmatur knytter de ansatte sammen

07 desember 2019
Mathias Bjelland
En firmatur knytter de ansatte sammen

Hvorfor du bør dra på selskapets neste firmatur

For mange av oss er kontoret bare et sted vi tilbringer førti timer i uken, og gjør arbeid vi ikke liker, slik at vi kan betale regningene våre. Mange av oss føler ikke en følelse av eierskap på arbeidsplassen vår og har ikke en eierandel i selskapets fremtid fordi vi ikke føler oss knyttet til den og de andre som jobber der. Så når arbeidsgiveren din kunngjør neste selskapsreise, bestemmer du deg for å ikke delta.

Men dette er et veldig misforstått syn som ikke tar hensyn til de potensielle langsiktige fordelene ved å dra med dine medarbeidere på en fin utflukt. Først av alt, må du huske at selskapet betaler for alle utgiftene. Ditt fly og hotell og til og med noen få kollektive måltider er alle betalt for. Alt du trenger å bruke pengene på under en spennende firmatur med jobben er suvenirer.

Opplev omverdenen med dine medarbeidere

Du vil også ha muligheten til å bli bedre kjent med dine medarbeidere. Du kan snakke med folk fra andre avdelinger og forstå dem mer personlig. Dette vil være veldig nyttig etter turen fordi du vil være mer komfortabel med dem på kontoret og vite hvordan du kan jobbe bedre med dem. Dette vil resultere i et bedre og mer harmonisk arbeidsmiljø for deg og menneskene rundt deg.

Hvis du kunne gjøre jobben din morsommere, hvorfor ville du ikke gjøre det? En annen ting å huske er at hvis bedriften faktisk sponser en tur for sine ansatte, betyr det at de gjør en stor innsats for å vise de ansatte at de virkelig setter pris på bidragene deres til å gjøre selskapet så vellykket som det er. Så, neste gang selskapet kunngjør at de planlegger en utflukt om to måneder fra nå, gjør ditt beste for å få det til.

Flere nyheter