Er ikke fyldig hår fint?

25 november 2019
Mathias Bjelland
Er ikke fyldig hår fint?

Hva skal du gjøre hvis du lider av hårtap?

Hårtap er noe som rammer millioner av menn over hele verden. Hårtap blir vanligvis ikke sett på som noe å se frem til, og de fleste menn vil helst ikke være nødt til å takle det. Hårtap kommer i mange forskjellige former og skjer i forskjellige stadier i menns liv, og som sådan er det veldig avhengig. Fordi så mange menn er rammet av hårtap og ikke ønsker å ha det, har hele bransjer utviklet seg bare for å finne løsninger på dette problemet. Bransjen for hårtap behandling av menn er en av disse. 

Den vanligste typen hårtap er skallethet av menn. Det er her hårfestet i hodebunnen til en mann begynner å avta mot baksiden av hodet. Under normale omstendigheter vil dette begynne å skje etter at en mann fyller tretti og kan enten utvikle seg sakte når han eldes eller stoppe etter noen år. I tilfeller som disse anbefales generelt et hårstykke som en enkel løsning på problemet. For menn med delvis hårtap kan de kanskje løse problemet med en delvis hårbit som er akkurat nok til å dekke den delen av hodebunnen som er bar.

Hårtap behandling lar deg se stilig ut resten av livet

For mer avanserte tilfeller av hårtap der nesten all hårdekning går tapt, vil en full parykk være mer fornuftig. En mer avansert løsning vil være å gjennomgå hårerstatningsterapi, der flere teknikker brukes til å oppmuntre til gjenvekst av naturlig hår i hodebunnen. Denne løsningen er mer permanent, men også dyrere, men hvis pasienten har råd til behandlingen, kan den også være en løsning.

Til syvende og sist bør håravfall være noe som tas i skritt. Selv om du bestemmer deg for å gjøre noe med det, bør du ikke ta tilstanden for personlig. Dette er fordi håravfall bare er en naturlig del av livet og bør behandles som sådan.

Flere nyheter