Følg dine pakker på vei

03 juni 2019
Maria Laugesen
Følg dine pakker på vei

Når en pakke skal leveres fra A til B, da er det nødvendig for fraktselskapet å kunne følge med i turen underveis. Det sikrer at de alltid vet hvor pakken befinner seg, og at de kan holde styr på alle de nødvendige informasjoner. Denne informasjonen er også tilgjengelig for deg, uansett om du er mottaker eller avsender av en pakke. Med et såkalt «Track and trace» system kan du følge den pakken du nettopp har sendt for å se hvor langt den har kommet. Du vil kunne følge med på hvert enkelt trinn hver gang den overleveres fra én lokasjon til en annen. Det gir deg stor sikkerhet og trygghet fordi du alltid vil vite hvor pakken befinner seg, og så er det utrolig praktisk for både deg og mottaker å vite når pakken ankommer.

Track and trace er et system som anvendes av stort sett alle fraktselskaper. Noen kaller det pakkesporing, tracking eller den vanligste «track and trace». Selvom navnet kan variere, så er prinsippet det samme: følg din forsendelse fra A til B og se hva som skjer med pakken på veien. Du finner tjenesten hos alle de store leverandører som for eksempel UPS, DHL, Bring og FedEx, og hos både Posten og PostNord kan du selvfølgelig også følge din pakke med pakkesporing.

Hos billigpakke.no blir det enkelt å spore din pakke uansett hvem leverandøren er. Her må du nemlig bare skrive inn ditt ordre- eller forsendelsesnummer, og så vil du få frem pakken position. Dette gjelder uansett hvilken leverandør du har valgt, og derfor kan du på samme side finne pakker fra både Bring, Posten og UPS Norge. Det er raskt, enkelt, trygt og praktisk, og det er en veldig god service både for deg som avsender og som mottaker av en hvilken som helst pakke eller levering.

Flere nyheter