Gi soverommet nytt liv med fototapet

20 juli 2021
Maria Laugesen

Soverommet skal gjerne være et sted vi finner ro og kan slappe av, slik at vi kan tanke opp masse ny energi til neste dag. Derfor er det mange som velger å innrede soverommet på en koselig og varm måte. Nettopp denne atmosfæren kan du oppnå med fototapeter som gir mulighet for kreative og unike løsninger på veggene.

Slutt med hvite vegger

Hvite vegger er et sikkert valg, og det kan være smart dersom du har et veldig lite rom og vil skape mye lys. Men på soverommet vil vi gjerne ha det litt mørkere og mer koselig. Derfor kan det være en fordel å velge farger i rolige, behagelige nyanser til soverommet. Blant de mest populære fargene er blant annet de blå og grønne nyanser samt de røde og brune. 

Men faktisk trenger du ikke male veggen for å få et annet uttrykk på soverommet. Du kan nemlig med fordel bruke fototapet i stedet. Her har du muligheten til ikke kun å endre fargen, men samtidig få motiver, mønster og teksturer på veggen. Det kan fullstendig endre rommets uttrykk, og skape en helt annen atmosfære i rommet.

Mange velger å bevare noen hvite vegger og bruke én eller to vegger med fototapet, fordi det gir et renere og mer avdempet utseende. Det avhenger fullstendig av din stil og ikke minst typen av fototapet hva som er riktig for deg.

Farger, mønster og motiver

Fototapet kan være motiver av forskjellig ting, det kan være mønster eller det kan være abstrakte designs. Til soverommet er det spesielt populært å velge motiver av stein- og trevegger, verdenskart eller naturlige motiver med blomster, planter og lignende. Her kan du nemlig bevare det rolige, dempede uttrykk men likevel få litt farge og personlighet inn i rommet. Du kan selv finne dine favoritter på sohu-shop.no/shop/fototapeter-363s1.html.

 

Flere nyheter