Innred med personlig stil

31 mai 2021
Johanne Larsen

Noe av det mest trendy du kan gjøre akkurat nå, er å innrede med personlig stil. Det er heldigvis ikke så vanskelig som du kanskje tror. Her får du noen gode tips til hvordan du finner og innreder med personlig stil, så du kan komme i gang allerede i dag. 

Hvem er du?

Personlig stil er trendy fordi det handler om å vise hvem du er og å skille seg ut. Det er ikke lenger sånn at alt skal se helt likt ut, og at vi slavisk skal følge trender. Fordi vi er blitt mer miljøbevisste, er det også mye mer interessant å se på interiør som faktisk varer, og som ikke bare skal skiftes ut neste sesongen når det eventuelt kommer en ny trend inn i bildet. 

Derfor blir det også mye mer interessant å se på strukturelle løsninger som gir en oppgradering av boligen din, i tillegg til å gi mulighet for å endre stiluttrykk, som for eksempel vinduer og dører. Du kan se gode eksempler på dører på https://klarvinduer.no/dorer. Det er nemlig sånne detaljer man blir nødt til å fokusere på når man skal ha personlig stil som varer. Hva er en forbedring? Hva kommer du til å like om noen år også?

Det som kan være litt overveldende å forholde seg til når det kommer til å innrede med personlig stil, er at det fort kommer til å handle om ganske store spørsmål – som hvem man er og hva man liker. Og det er jo ikke sånn at innredningen kan reflektere et fullverdig bilde av deg. Nei, man må velge i referansene og velge det som man føler representerer en best, og som best kan overføres til innredning. Det er faktisk akkurat det samme som når man skal finne personlig stil når det kommer til tøy. Det handler nemlig om å velge og kuratere. 

Flere nyheter