Kan man kjøpe 120×200 seng på nettet?

30 september 2021
Johanne Larsen
image

Det virker som om det finnes et utall senger å velge mellom på nettet, men er det egentlig sånn at vi kan kjøpe alt online, til og med senger? Her skal vi se litt nærmere på sengekjøp på nettet og på hvordan du finner den perfekte 120×200 sengen for deg. 

Hvorfor på nettet?

Man kan kanskje lure på om det er så lurt å kjøpe seng på nettet. Det er et stort kjøp for de fleste, både fysisk og økonomisk, spesielt hvis man er på jakt etter en god kvalitetsseng. Derfor kan mange føle seg litt usikre når de hverken har fått sett eller prøvd sengen i virkeligheten, men er det egentlig grunn til bekymring? 

Det korte svaret er nei. For i de fleste tilfellene, når man benytter seg av en seriøs side, så er det ikke noe å uroe seg over, at man ikke får prøvd sengen først. Her jobber det nemlig mennesker som gjør seg stor umake med å veilede deg frem til det aller beste sengekjøpet online.

Det er faktisk også sånn at det å kjøpe seng i en fysisk butikk, ikke alltid er en like gode ide som du kanskje tror. Det er fordi vi prøver sengen. Det høres kanskje merkelig ut, for skal man ikke nettopp det? Jo, det er lurt at man kan prøve sengen en periode før man bestemmer seg, men da prøver man sengen som man skal bruke den i virkeligheten, om natten flere timer av ganger. Når man prøver en seng i butikk, så er det gjerne maks i et par minutter, og det gir faktisk ikke det beste inntrykket av hvor godt sengen støtter og om det er riktig fasthet. 

Derfor velger man mer pragmatisk, ved kjøp seng 120×200 online, fordi man går etter vekt og søvnmønster, i stedet for å ta det som føles behagelig når man prøver i butikken. 

Flere nyheter