Lag ditt eget hjemmekontor med plakater

24 november 2020
admin

Lag ditt eget hjemmekontor med plakater

Året som har gått har virkelig vist seg å være utfordrende på måter vi ikke visste var mulig. 2020 har virkelig vært et år som har lært oss mye, og også ting som vi kanskje ikke hadde så lyst til å lære. Som for eksempel hvordan vi har barn og hjemme-skole hjemme i den lille leiligheten vår, samtidig som at man selv må jobbe hjemmefra med barn og mann og dyr løpende i bakgrunnen av alle møter.

Vi fant fort ut at selv om vi ikke hadde et kontor, ble vi nødt til å lage det! Vi begynte med å gå inn på sohu-shop.no/shop/plakater-7s1.html for å se hva som var mulig og endte opp med å sette opp to ulike kontorplasser, en til han og en til meg, hjemme med hver våre plakater som inspirerte oss og gjorde at vi følte at vi hadde et kontor, selv om vi absolutt ikke egentlig hadde det.

Innred arbeidsrom i stua

Mange som må jobbe hjemme i år, og nok kommer til å fortsette å gjøre det lenge enda, har ikke et eget arbeidsrom. Men det er så mange flere muligheter når det kommer til hvordan man kan løse det på en god måte enn man kanskje klarer å se for seg. Det å lage et område som bare er til jobb kan være en god start! Da kan man liksom innrede et kontor eller arbeidsrom i stua, som gjør at man ikke roter andre steder, der man helst vil slappe av.

Husk å ta pauser

Noe av det som er bra med å ha et område som er dedikert til jobb er at man kan gå fra det igjen. Og det å ha ordentlige pauser blir bare enda mer viktig når man jobber hjemmefra, med alle de restriksjonene det medfører, både mentalt og fysisk.

Flere nyheter