Lokal låsesmed når du trenger det

26 april 2022
Johanne Larsen

editorial

Hva gjør man egentlig når man har vært så uheldig å låse seg ute? Det skal vi se litt nærmere på her, hvordan du kan være godt forberedt og unngå å gå i panikk. 

Hva skal man gjøre når man låser seg ute? 

Det er kanskje ikke så rart at mange er veldig redd for å låse seg ute. Det er jo sånn at det er utrolig mange boliger som har det man kaller smekklås, altså en dør som smekker og låser av seg selv når man lukker den. Det vil også si at man ikke trenger å ha med seg nøkkelen for å gå ut, som man jo må hvis det er en dør der man trenger nøkkelen for å låse døren bak seg.

Det er jo ikke den eneste måten man kan låse seg ut, altså ved å glemme å ta med seg nøklene. Det kan jo også skje det at man mister eller glemmer nøklene mens man er ute et sted, eller kanskje til og med blir frastjålet veske eller lignende, der nøklene ligger. Det er mange ting som kan skje, og derfor er det lurt å være godt forberedt så man vet hva man skal gjøre når det skjer noe. 

låsesmed Lier

Finn låsesmed i nærheten av deg

Det kan for eksempel være en god ide å kartlegge hvor det ligger en låsesmed. Det ligger låsesmeder over hele landet, for eksempel i Lier som du kan se på https://www.askerls.no/lasesmed-lier. Dermed kan du alltid være helt sikker på å finne en låsesmed som ligger nærme deg.

Det vil si at du har en slags beredskapsplan hvis uhellet skulle være ute, og kan ringe låsesmeden med en gang uten å gå i panikk. Det er også mange låsesmeder som har både døgn- og helgevakt, og dermed er det ingen grunn til å være nervøs. 

Flere nyheter