Når bruker man en alkoholmåler

21 februar 2022
Johanne Larsen

editorial

Det er faktisk flere ting man kan bruke en alkoholmåler til. Her skal vi se på noen av dem, så du kan se på fordelen ved å ha en egen alkoholmåler til rådighet. Det er nemlig smartere enn du kanskje tror. 

Bruk alkoholmåler før du kjører

alkoholmåler

De fleste er ganske dårlige til å beregne hvor mye vi har drukket og hvor beruset vi er. Det er vanskelig å bedømme egen promille, kanskje spesielt dagen etter et festlig lag. Derfor er det lurt å ha en alkoholmåler tilgjengelig før man skal kjøre hjem dagen etter, så man vet om man faktisk er i stand til å kjøre. Noen ganger trenger man et eksakt svar, og da er alkoholmåleren en god løsning. 

Ny lek til festen?

En alkoholmåler kan også være utrolig morsom å ha på en fest eller til en middag. Det er nemlig sjeldent man vet akkurat hvor mye promille man har, og det er lurt å sjekke festdeltakerne, hvis det er noen som skal kjøre, eller skal kjøre hjem dagen etter. Men hvis man bare vil se på promillen underveis for moro skyld, så er det også noe man kan bruke alkoholmåleren til. 

Finn alkoholmåler

Det er heldigvis mulig å få tak i en alkoholmåler på nettet. Det finnes litt forskjellige alkoholmålere å velge mellom, og du skal finne den som passer til de behovene du har, og hva du skal bruke den til. På https://test-deg.no/information/alkoholmaaler-10062/ kan du lese mer om alkoholmålere, hvordan du bruker dem og hva du kan bruke dem til. Noen alkoholmålere kan være følsomme overfor røyk og hvis man har spist lakris, det skal man selvfølgelig være obs på før man bruker den. En alkoholmåler er generelt et nyttig verktøy hvis man vil være forsvarlig etter et festlig lag eller dagen etter, og skal kjøre hjem trygt. 

Flere nyheter