Ny lader til din MacBook?

17 mai 2020
Maria Laugesen

MagSafe er merket for en rekke strømkabler som passer for Apples MacBook laptops. Denne laderen ble presentert sammen med MacBook Pro i 2006 og passer med alle deres laptops i blant annet MacBook Pro og MacBook Air-serien. En MagSafe lader er spesiell fordi den holdes på plass ved hjelp av magnetisme, og dette skal hjelpe til å minimere skader på både PC og kabel. Det er derfor den type strømforsyning som anvendes for MacBooks.

MacBooks er kjent for å ha en lang levetid. Derfor skjer det også ofte det at man må skifte ut laderen underveis. Det kan enten være på grunn av vanlig slitasje, at den har blitt for langsom, eller kanskje at man har kastet den bort eller glemt den igjen en plass. Da kan du med fordel kjøpe en ny MagSafe lader for din MacBook, sånn at du kan ha glede av din PC i lang tid fremover. En ny lader vil også ofte være raskere om å lade, og derfor kan du få mye raskere og mer effektiv lading av din laptop.

Hos 123 eletronikk kan du finne din nye lader for MacBook. Deres MagSafe ladere passer for både MacBook Air og MacBook Pro i forskjellige størrelser. De har både varianten som passer med de nyeste modeller, og ladere som passer for de gamle MacBooks som hadde en annen inngang for laderen. Du velger selv om du ønsker å kjøpe en ny strømkabel, eller om du kanskje bare trenger en strømforsyning. Det avhenger av om du har ødelagt eller kastet bort laderen, eller om du bare synes den har blitt sakte. 

Alle ladere på siden lever selvfølgelig opp til en høy standard og leverer god kvalitet på både sikkerhet og styrke. Samtidig får du en veldig rimelig pris, så du ikke trenger betale en formue for en ny lader for din MacBook.

Flere nyheter