Planlegger du allerede neste roadtrip?

23 september 2020
admin

Planlegger du allerede neste roadtrip?

Med covid-19 rasende gjennom landet for andre gang blir planene for neste sommerferie plwnlgt litt med forbehold. Med mindre vi planlegger ferie i Norge. Og en av de tryggeste feriene er bilferie eller roadtrip i fjellet og nask natur. Jeg var på roadtrip med kjæresten rundt omkring i Norge i August og det var tidenes beste ferie og vi er allerede i full gang med å planlegge neste tur, neste sommer. Det var en helt uforglemmelig opplevelse og helt trygg for Covid-19. 

En av de tingen vi lærte på den første turen vår, som en av mange, mange ting vi lærte, var at det er smart å ha med seg en nødstarter i bilen og vi kommer til å velge starthjelper batteri booster 12v til neste tur. Sommeren er ikke den eneste tiden man kan reise på ferie, men for norske forhold er det hvertfall ikke før til våren igjen at vi kan dra på roadtrip og sove ute igjen så vi har god tid til å planlegge godt denne gangen. 

 

Nødstartere kan brukes til masse

Nødstartere er ikke det de engang var. Mange av dem har nå USB-utgang for nødlading av telefoner, nettbrett, MP3-spillere, hødetelefoner og kamera og andre har en ekstra strømforsyning som kan brukes til kompressor sånn at man kan fylle luft i dekkene, omformere, kaffemaskiner og andre enheter som drives ved 12v og i tillegg har de en innebygget LED-lykt!

Velg en kraftig nødstarter!

Å ha med seg starthjelp via et starthjelper batteri booster 12v er skikkelig smart. For når du er på roadtrip, og særlig hvis du tar turne rundt omkring i norsk natur og norske fjell er det mange steder der det ikke er dekning, så hvis det skjer noe er det vanskelig å komme i kontakt med hjelp. Av hengir av sesongen man reiser kan man også risikere å være helt alene i fjellet og helt alene der man sover i bilen.

Tenk hvis den ikke starter da? Og det er langt tilbake til sivilisasjonen. Ikke den beste situasjonen å være i hvis det skjer noe. Det å ha med en nødstarter er kjempesmart og med de nye batteriene trenger du ikke lenger å dra rundt på store, tunge blybatteri-nødstartere.

 

Flere nyheter