Pusse opp? Bruk spennende materialer

29 november 2021
Johanne Larsen

editorial

Skal du pusse opp eller friske opp huset eller leiligheten? Da er det lurt å følge med litt for å se om det er noen spennende, nye materialer du kan bruke, som kan løse utfordringer litt smartere. Det skal vi se litt nærmere på her, så du kan få noen gode ideer. 

Lag displays til tingene dine 

image

Å pusse opp handler om å finne gode og smarte løsninger i hjemmet, og det handler også mye om hvordan du skal få plass til tingene dine på en pen og praktisk måte. Derfor er det viktig å ikke bare fokusere på det å sparkle vegger og male over, men også på de løsningene du skal sette inn. 

De fleste har ikke gode nok systemer i boligen som gjør at de klarer å holde det ryddig over tid, og det er noe av grunnen til at mange synes det er vanskelig å vedlikeholde et pent og ryddig hjem. Derfor er en stor del av det å pusse opp og optimalisere boligen, å finne gode oppbevaringsløsninger, som gjør det enkelt å holde det ryddig. 

Med plaststenger og plexiglassplater kan du lage gjennomsiktige og pene systemer til mange forskjellige ting. Det kan for eksempel være sko, vesker, eller et lite smykkekabinett. Da kan du enkelt se akkurat hva du har og finne de tingene du trenger – når du trenger dem. Det er også en pen måte å utstille ting som kanskje blir lite brukt hvis de blir stuet bort i skap og skuffer. Når du har god oversikt får du nemlig brukt mer av det du har – og det kan også gjøre det enklere å vite hva du trenger. Derfor skal du fokusere på oppbevaringsdelen når du pusser opp, og lage spennende løsninger i nye materialer som plexiglass, så du kan se akkurat hva du har. 

Flere nyheter