Rusavvenning på profesjonelt behandlingssted

06 august 2019
Maria Laugesen
Rusavvenning på profesjonelt behandlingssted

Sliter du selv eller en nær deg med rusmiddelavhengighet? Da er det kanskje på tide å kontakte et profesjonelt behandlingssted. Det finnes nemlig behandlingssteder som spesialiserer seg i området, og som hjelper personer med alle typer rusavhengighet – uansett om det er alkohol eller stoff. Det spiller ingen rolle om du er ung eller gammel, har vært avhengig i 2 måneder eller 10 år, eller hvordan din øvrige helse er. Alt dette er de spesialiserte fagfolk utdannet til å ta med inn i vurderingen, slik at dere kan få planlagt et forløp som passer for dine individuelle ønsker og behov.

Hos Heimveg tilbyr de profesjonell rusavvenning, som varetas av utdannede fagpersoner som leger, psykologer, sykepleiere og lignende. Under deres behandling vil du komme i forløp på et avskjermet sted, slik at du kan være anonym for omgivelsene gjennom hele forløpet. Her vil du motta hjelp i form av både sosial og psykologisk veiledning, samt ofte gjennom medikament-basert behandling som skal forebygge og minske abstinenssymptomer. Dere vil blant annet arbeide på metoder til å håndtere avhengigheten, økt motivasjon, samt redskaper som du kan anvende når du er alene igjen. Derfor får du både hjelp når du befinner deg på selve forløpet, men også verktøy som du kan bruke når du kommer hjem igjen.

Du kan alltid kontakte Heimveg eller et annet behandlingssted for en uforpliktende snakk om et forløp. Det er et utrolig vanskelig men viktig trinn mot en rusfri hverdag, som både du og dine pårørende vil sette stor pris på i fremtiden. Behandlingsforløpet vil alltid bli skreddersydd etter dine individuelle behov for å oppnå de mest effektive og holdbare resultater, og du er gjennom hele forløpet en sentral del av å velge hvilken vei dere skal gå. Kontakt dem i dag, og hør mer om hvordan profesjonell rusavvenning kan hjelpe deg.

Flere nyheter