Velg å oppfriske hjemmet med lamper fra lampemesteren.no

15 februar 2021
admin

Helt fra så lenge jeg kan huske har lampemesteren.no vært det stedet jeg har visst om, når det kom til hvor man skulle kjøpe lamper. Jeg kan ikke helt forklare hvorfor, men det var liksom det som festet seg da jeg var liten. Så da vi skulle pusse opp var det selvsagt nettopp lampemesteren.no som dukket opp i hodet mitt da vi skulle begynne å velge lamper som end el av det nye interiøret vårt.

Jeg har alltid vært av den oppfattelsen av lamper har en betydelig rolle interiøret og den estetikken man går etter. Og dette handler om mer enn bare det designet som selve lampen har, men også akkurat like mye om det lyset som lampen gir. 

Faktisk vil jeg nesten gå så langt som å si at det lyset en lampe gir er minst like viktig, hvis ikke faktisk mye viktigere, enn det selve designet på lampen er. I hvert fall hvis du spør meg. Når vi bor i et land som er så mørkt som Norge i så mange måneder i året, så er det viktig å tenke på ikke bare designet, men lyset!

Tenk på lys, ikke bare design

Da jeg skulle kjøpe lamper til det nye hjemmet vårt etter at det var pusset opp fikk jeg god veiledning av lampemesteren.no for å prøve å finne ut hva som ville gi den aller beste belysningen. Nettopp fordi vi bor i et land som har en så lang og mørk vinter er det helt essensielt å nesten tenke lys før design.

Jeg valgte noen fine, minimalistiske lamper som ikke tar alt for mye fokus, men som gir utrolig flott lys i alle de rommene de skulle være. For både stemning og funksjonalitet er viktig å tenke på når man skal velge belysning, så det å få veiledning er gull verdt.

Flere nyheter